Ben je op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden in de zorgsector? Zoek niet verder! Wij zijn dé specialist als het gaat om uitzenden, detachering en werving & selectie binnen de zorgbranche. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke projecten of een meer langdurige samenwerking met een opdrachtgever, wij bieden diverse mogelijkheden om jouw carrière een boost te geven.

1. Jouw Avontuur Begint – CV Indienen bij AB-Zorg

Je eerste stap naar een opwindende nieuwe fase in je carrière begint door je CV in te dienen bij ons. Of je nu een ervaren zorgprofessional bent of net begint in de branche, bij AB-Zorg is iedereen welkom. Ons toegewijde team gaat aan de slag om de juiste match te vinden tussen jouw vaardigheden, ervaring en de behoeften van onze opdrachtgevers.

2. De Perfecte Match – Jouw Talent Ontmoet de Opdrachtgever

Ons team van ervaren recruiters en zorgprofessionals gaan aan de slag om jouw CV te beoordelen en te matchen met de passende opdrachtgever(s). We geloven in het creëren van synergie tussen jouw vaardigheden en de bedrijven die op zoek zijn naar een talent zoals jij! Zo zorgen we ervoor dat elke samenwerking vruchtbaar en bevredigend is.

3. De Eerste Stap – Kennismaking en Mogelijkheden Bespreken

Binnen vijf werkdagen nadat je je CV hebt ingediend, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We begrijpen dat elke professional unieke ambities en behoeften heeft. Daarom luisteren we aandachtig naar wat jij wilt bereiken in je carrière en hoe we je daarbij kunnen helpen.

4. De Kennismaking – Jouw Verhaal en Wensen

Wanneer we elkaar persoonlijk ontmoeten, bespreken we niet alleen je CV en professionele ervaring, maar ook je persoonlijke wensen en doelen. We zijn er om te begrijpen wie jij bent als professional en als persoon, zodat we de best mogelijke match kunnen realiseren.

5. De Klik – Een Kennismaking met de Opdrachtgever

Vaak volgt er in deze fase een ontmoeting met de opdrachtgever. Dit is een geweldige kans voor jou om te zien of er een klik is tussen jou, het bedrijf en de opdrachtgever. We begrijpen dat cultuur en waarden belangrijk zijn, en we willen ervoor zorgen dat je je thuis voelt in je nieuwe werkomgeving.

6. De Nieuwe Start – Jouw Carrière bij AB-Zorg Begint

Zodra alles geregeld is en er een wederzijdse match is gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan! Of je nu als uitzendkracht, gedetacheerde professional of direct in dienst van de opdrachtgever gaat werken, bij AB-Zorg ondersteunen we je gedurende je hele carrièrepad.

Bij AB-Zorg geloven we in het verbinden van talentvolle professionals met zorginstellingen. Met onze expertise in uitzenden, detachering en werving & selectie zorgen we ervoor dat jouw carrière in de zorg op de best mogelijke manier wordt ondersteund.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Solliciteer dan snel!