Terug naar zoekopdracht

Stageplekken

Stagiair Intercedent

Amersfoort Fulltime/Parttime 32 – 40 uur MBO

Wat ga jij doen?

Ben jij onze nieuwe stagiair intercedent? En ben jij op zoek naar een unieke kijk in de wereld van recruitment? En wil jij elke dag het maximale uit jezelf halen in een markt met de bedoeling om daadwerkelijk het verschil te maken?

Voor 32 – 40 uur per week zijn we op zoek naar een stagiair intercedent die onderdeel wordt van ons recruitment team in Amersfoort. Je ondersteunt het team bij het voeren van sollicitatiegesprekken en het matchen van kandidaten en vacatures. Maar dat is niet het enige wat je zult gaan doen. Je wordt actief betrokken met het dagelijks proces waarbij je iedere dag bezig bent met oplossen van vraagstukken voor zorg- en welzijnsorganisaties. Hierdoor ben jij van enorme waarde voor het team!

En hier zullen we je natuurlijk bij gaan helpen. Je zult namelijk begeleidt worden door een ervaren recruiter die je bij de hand neemt en daarnaast neem je ook deel aan de werkoverleggen die elke week plaats vinden.

Over het bedrijf

AB-Zorg is een jonge en ambitieuze speler binnen de Zorg & Welzijn. Vanuit Amersfoort opereren we door heel Nederland en helpen wij dagelijks grote en kleinere organisaties binnen de Zorg & Welzijn sector met hun vraagstukken omtrent personeelsbezetting. We beschikken over een hoge mate van kennis over deze branche en door de jarenlange ervaring weten we wat er gevraagd wordt van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. We onderscheiden ons met onze persoonlijke betrokkenheid en focus op kwaliteit.

Wij zijn een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Naast het werk moet er ook ruimte zijn voor plezier en humor staat dan ook centraal binnen onze organisatie.

Wie ben je?

  • MBO-opleiding niveau 4

  • affiniteit met Zorg & Welzijn

  • je bent leergierig en je wilt jezelf graag ontwikkelen

  • je bent in staat zelfstandig te werken

  • je toont initiatief en bent administratief goed onderlegd

Wat bieden wij jou?

  • de juiste begeleiding van een ervaren recruiter

  • een fulltime stageplek voor 32-40 uur per week

  • enorme afwisseling in werkzaamheden

  • een leuke stagevergoeding van €400,- per maand bij een fulltime dienstverband

  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wordt jij ook zo enthousiast van deze stageplek en zie jij jezelf al aan de slag binnen onze organisatie? Solliciteer dan nu!


Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Mohamed Boussakouk, accountmanager, op telefoonnummer 06 – 39 840 114 .

Solliciteer nu!
Meer informatie?

Mohamed Boussakouk

Heb je nog vragen?
Neem contact op!

033 – 203 00 42
m.boussakouk@ab-zorg.nl

Deel deze vacature