Terug naar zoekopdracht

Interne vacatures

Senior Recruiter Zorg & Welzijn

Amersfoort Fulltime/Parttime 24 – 36 uur HBO/WO

Wat ga jij doen?

Vanwege groei willen wij ons recruitment team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een Senior Recruiter. Ben jij iemand met sterke communicatie skills en een commerciële drive? Kan jij snel schakelen tussen het gesprek met de kandidaat en het gesprek met de opdrachtgever? Wil jij altijd voor de beste deal gaan en denk jij altijd in mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de rol van Senior Recruiter ben jij constant op zoek naar de juiste match. Dit doe jij door goed te luisteren naar de opdrachtgever en kandidaat en daarbij de wensen en eisen goed in kaart te brengen. Je bent in contact met zowel de opdrachtgever als de kandidaat en probeert continu snel te schakelen en bij te sturen. Zowel de kandidaat als de opdrachtgever klopt bij jou aan voor advies. Het opbouwen van een goede werkrelatie met zowel jouw opdrachtgever als jouw kandidaat is van cruciaal belang voor de deals die jij maakt.

Zodra jij de opdracht duidelijk voor ogen hebt stel jij de vacature samen en start jouw zoektocht naar de ideale kandidaat. Jij verspreidt je kansen door slim en efficiënt om te gaan met jouw tijd. Linkedin is je beste vriend en daar ben je dan ook continu zichtbaar om jouw netwerk te vergroten.

Over het bedrijf

AB-Zorg is een jonge en ambitieuze speler binnen de Zorg & Welzijn. Vanuit Amersfoort opereren we door heel Nederland en helpen wij dagelijks grote en kleinere organisaties binnen de Zorg & Welzijn sector met hun vraagstukken omtrent personeelsbezetting. We beschikken over een hoge mate van kennis over deze branche en door de jarenlange ervaring weten we wat er gevraagd wordt van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. We onderscheiden ons met onze persoonlijke betrokkenheid en focus op kwaliteit.

Wij zijn een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Naast het werk moet er ook ruimte zijn voor plezier en humor staat dan ook centraal binnen onze organisatie.

Wie ben je?

 • Je bent in bezit van minimaal HBO werk- en denkniveau

 • Je staat sterk in je schoenen en kan met druk omgaan

 • Je bent een verbinder en krijgt energie van het samenbrengen van mensen

 • Je bent zelfstandig en proactief

 • Je hebt minimaal 3 jaar aaneensluitend ervaring binnen Recruitment

 • Je kunt goed relativeren en bezit over een commerciële drive

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende werkplek in een leuk team

 • Goede arbeidsvoorwaarden

 • Extra bonussen bij het behalen van targets.

 • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren

 • Op basis van een 36-urige werkweek een bruto maandsalaris tussen de €2.600,- en €3.600,-.

Wordt jij ook zo enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf al aan de slag binnen onze organisatie? Solliciteer dan nu!


Deze vacature sluit op 21 februari. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Mohamed Boussakouk, accountmanager, op telefoonnummer 06 – 39 840 114 .

Solliciteer nu!
Meer informatie?

Mohamed Boussakouk

Heb je nog vragen?
Neem contact op!

06 – 39 840 114
m.boussakouk@ab-zorg.nl

Deel deze vacature