Terug naar zoekopdracht

Interne vacatures

Sales Consultant

Amersfoort Fulltime/Parttime 24 – 36 uur HBO/WO

Wat ga jij doen?

Vanwege groei willen wij ons consultant team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een sales consultant. Ben jij iemand met sterke communicatie skills en een commerciële drive? Wil jij altijd voor de beste deal gaan en denk jij altijd in mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de rol van Sales Consultant ga jij je bezig houden met nieuwe relaties opbouwen en relaties verbeteren. Dit doe jij door goed te luisteren naar de opdrachtgevers en daarbij de wensen en eisen goed in kaart te brengen. Door de diverse dienstverlening van AB-Zorg kan jij altijd meedenken in oplossingen. Het opbouwen van een goede werkrelatie met jouw opdrachtgever is van cruciaal belang voor de deals die jij maakt.

Verder schakel jij dagelijks met de rest van het consultantteam om de aandachtsgebieden te bespreken. Hard werken en veel lachen gaan binnen dit team hand in hand. Met jouw commerciële mindset en ervaring is het boeken van resultaten voor jou geen probleem!

Over het bedrijf

AB-Zorg is een jonge en ambitieuze speler binnen de Zorg & Welzijn. Vanuit Amersfoort opereren we door heel Nederland en helpen wij dagelijks grote en kleinere organisaties binnen de Zorg & Welzijn sector met hun vraagstukken omtrent personeelsbezetting. We beschikken over een hoge mate van kennis over deze branche en door de jarenlange ervaring weten we wat er gevraagd wordt van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. We onderscheiden ons met onze persoonlijke betrokkenheid en focus op kwaliteit.

Wij zijn een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Naast het werk moet er ook ruimte zijn voor plezier en humor staat dan ook centraal binnen onze organisatie.

Wie ben je?

 • Je bent in bezit van minimaal MBO werk- en denkniveau

 • Je staat sterk in je schoenen en kan met druk omgaan

 • Je krijgt energie van het behalen van targets

 • Je bent zelfstandig en proactief

 • Je hebt minimaal 2 jaar saleservaring

 • Je kunt goed relativeren en bezit over een commerciële drive

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende werkplek in een leuk team

 • Goede arbeidsvoorwaarden

 • Extra bonussen bij het behalen van targets.

 • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren

 • Op basis van een 36-urige werkweek een bruto maandsalaris tussen de €2.200,- en €3.000,-.

Wordt jij ook zo enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf al aan de slag binnen onze organisatie? Solliciteer dan nu!


Deze vacature sluit op 15 juni. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Mohamed Boussakouk, accountmanager, op telefoonnummer 06 – 39 840 114 .

Solliciteer nu!
Meer informatie?

Mohamed Boussakouk

Heb je nog vragen?
Neem contact op!

06 – 39 840 114
m.boussakouk@ab-zorg.nl

Deel deze vacature